6 300 Ft

Termékleírás: A gyönyörű ovális rodokrozit gyöngyöket tenyésztett gyöngyökkel  fűztük össze amit roppantott hegyikristállyal és különleges fém elemekkel díszítettük, és így egy végtelenül elegáns ékszert kaptunk.

Leírás

Méret általában 18 cm  de egyéb méretben is rendelhető. A méretet úgy érdemes megadni, hogy szorosan körben megmérjük a csuklót, majd hozzáadunk annyit, amennyi a kényelmi bőséget biztosítja. Az így megállapított méretet kérem üzenetben küldje el.  A karkötő 0.8 mm-es gumi damilra fűzött.

Rodokrozit:  Színe miatt kapta a nevét, a rózsaszín, málna-piros színe kedveltté tette a kövek között. A színe miatt a szerelmesek, a szeretők és a jó barátok köve,elősegíti a barátság és a szeretet kialakulását és fejlődését. A legszebb darabjai sávos – csíkos rajzolatúak, nagyobb darabokban csiszolják esztétikus ékszereknek és dísztárgyaknak. Színét a mangántartalmának köszönheti mint a rózsakvarc, de hozzá képest rendkívül igényes, enyhén savas helyzetben a fényes felülete meg mattul, felmaródik ! A legszebb feldolgozható anyagok Argentínából származnak, igen drága ékszerek és dísztárgyak készülnek belőle.

Az ezotériában a szívcsakra köve, a félelmek elűzésére is használják, emlékezet erősítésére és az alkotó gondolkodásra javasolják.

Hegyikristály:

Gyógyhatások: fekélyek, fertőzések, földsugárzás, hormonzavarok, leukémia, szemhályog ellen; a belek, emésztés, idegek, nyirokrendszer, pajzsmirigy működés szabályozása, szemek, szív, tobozmirigy, tüdő, vérkeringés, sebgyógyulás támogatására

Pszichikai hatások: kiegyensúlyozottság, érzékenység, kifejezőkészség növelése; érzelmi blokád oldása, hisztéria, kimerültség csökkentése.

A korona csakra köve.

A korona csakra feladata: segít a szellemi fejlődésben, csillapítja a lelki betegségeket, depressziót, fokozza az intuíciót és a harmóniát a gondolatokban, segít kapcsolatot teremteni a legmagasabb kozmikus energiákkal, tisztítja a tudatot

További információk

Ásványok

, ,

Szín

,