SpiritÉkszerek/Nyakláncok/Achát hametinnal tripla soros szett

Achát hametinnal tripla soros szett

6 600 Ft

Termék leírás: 4 mm-es fazettált achátot és színben hozzáillő hematint 3 soros szettbe fűztük. Minden napi és elegáns megjelenéshez is kiváló választás.

Cikkszám: L0049 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

Achát

Tisztítják az aurát. Megnyugtatják az elmét, ezért gondolattisztítók. Egyensúlyt teremt bennünk. Kiegyensúlyozzák a jin és jan energiát. Ráébresztenek önmagunk értékeire. Emésztést, lelket segítők, serkentők. Tisztítják érzelmeinket is. Hasnyálmirigy gyógyítók, vagyis feltárják előttünk az élet édességét. Kiigazítják az agy energiarendszerét, kiegyensúlyozzák a két agyféltekét. Tisztítják a keringési rendszert.

A tisztaság kövei, hiszen szembesít önmagunk káoszával, gondolataink és érzelmeink zűrzavarával. De szembesít önmagunk démonaival, a félelmekkel, megítélésekkel is. Mivel tudjuk a vonzás törvényét, amit minden nagy tanító tanított Jézus Krisztustól elkezdve, hogy a hasonló energia vonzza a hasonló energiát. Könnyen megérthetjük, hogy mindazt, amit kiengedünk gondolatainkkal és érzéseinkkel, ennek másolatára bevonzom életembe és meg fogom tapasztalni hiszen energiát adtam neki.

További információk

Ásványok

Szín

,

Go to Top