Apatit-akvamarin nyaklánc

14 300 Ft

Termékleírás: A csodálatos apatit köveit kiegészítettük szodalittal, akvamarinnal, lápisszal, és egy gyönyörű üveggyönggyel és így egy tenger színeit idéző különleges, és értékes nyakláncot kaptunk. Acélsodronyra fűztük, és T kapoccsal zártuk. A lánc kb. : 45 cm.

Leírás

Apatit: Az ezotériában minden terület működését fokozza, javítja az étvágyat, az ellenálló képességet, az idegeket, serkenti a gyógyulást.

Akvamarin: Az általánosan ismert kövek között egy drága ásvány. Legjobb színei a világoskék, világoszöld, átlátszatlan változatban elérhető áron vásárolható, amikor már átlátszó a kő, akkor nagyon drága.  Nagyon fontos ásvány az ezotériában, mert a pajzsmirigy és a mirigyek működését szabályozza és javítja. Erősíti az immunrendszert, javítja a hangulatingadozásokat és az agytevékenységet.

A torok csakra feladata: Itt képződik a kimondott szó, itt kerülnek kifejezésre az érzéseink. Itt szabályozódik, mit hogyan mondunk ki. A kimondott szó elindíthat mind építő mind romboló folyamatokat, nagyobb erővel bír, mint a gondolat.

További információk

Ásványok

, , ,

Szín

, ,