SpiritÉkszerek/Nyakláncok/“Ariella” nyaklánc

“Ariella” nyaklánc

12 500 Ft 9 375 Ft

Termékleírás: A szépen megmunkált 3 cm-es rózsaopált sötétbordó gránáttal, és látványos fémelemekkel fűztük össze. A hossza kb. 43 cm. Virágmintás T kapoccsal zártuk.

Cikkszám: L0018 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Gránát:

Összefoglaló neve egy fontos ásványcsoportnak, amelyben több, különböző színű ásvány van. Legismertebb a barnásvörös almandingránát, ebből készül a használati termékek 90 %-a. A gránátok egymástól kémiai összetételben térnek el, emiatt más az ezoterikus hatásuk a szervezetre. Általában erősítik az immunrendszer működését, fokozzák a kitartást, élénkítik a szívet és a keringést, segítik a méregtelenítést. Lelki síkon bátorítanak és bizalmat adnak.

Rózsaopál: 

Feltételezett hatásai:  A rózsaopál élénkíti a kreativitást és a légzőszervekre jótékonyan hat. Nemcsak érzelmileg, de szervileg is a szívhez kapcsolódik. Vértisztító hatású. Segíti a vesék működését. A rózsaopál a rózsakvarchoz hasonlóan a szerelem bevonzására és megtartására van hatással.

A középkorban nagy természetfeletti erőt tulajdonítottak neki. A rózsaopál segít az ellazulásban, megnyugvásban és a könnyedségben, valamint a jó társaság bevonzásában.

Az ezotériában az opálok a légzésre és légutakra vannak jó hatással, hatnak a félelmekre, a depresszióra, a szorongásokra is. Élénkítik a képzeletet és a kreativitást.

További információk

Ásványok

,

Szín

,

Go to Top