SpiritÉkszerek/Fülbevalók/Azurit-malachit füli

Azurit-malachit füli

1 500 Ft 750 Ft

Termékleírás: A csodás zöld színekben pompázó különleges formájú köveket fűztük össze aranylóan csillogó aurakvarccal és érdekes fém alkatrészekkel, és készítettünk belőlük akasztós fülbevalót. A fémalkatrészek anti-allergén fémek. A füli magassága kb. 4 cm .

Cikkszám: F0015 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Azurit-malachit

Különleges drágakő, színe és szerkezetének rajzolata emelte a legszebbek közé.

Az ezotériában a sokféle használat közül kiemeljük a gennyesedések és gyulladások elleni használatot, erősíti a hasnyálmirigyet, segíti a salaktalanítást. Rándulások, sebek és hegek is gyorsabban gyógyulnak vele, lelki blokádokat old és segíti a szellemi fejlődést.

A természeti népek Földünk védelmezőjének, a természet, az emberek és az állatok oltalmazójának tartják ezt a követ.

Enyhíti az epe- és vesekő okozta fájdalmakat. Segít az értelem és az érzelmek között összhangot teremteni, erősíti az intuíciót és az empátiát.

Aurakvarcok: Az ezoterikus gondolkodásmód szerint a testünk energiamezőit bizonyos esetekben látják avatott emberek, ezek az energiamezők az aurák, amiket különböző színekben látnak. Ezek természetesen összefüggésben vannak a csakra központokkal, amelyeket ásványokkal és különböző színű Aura kvarc termékekkel is lehet erősíteni. Az Aura kvarcok hegyikristályra különleges eljárással rögzített fémbevonatok, ezek színe a fémtartalomtól függően más színű. Ez tartós bevonat, nem kopik.

További információk

Ásványok

, ,

Szín

Go to Top