SpiritÉkszerek/Attraktív stílusú szettek/Azurit-malachit, zoizit-rubin szett

Azurit-malachit, zoizit-rubin szett

15 200 Ft 12 500 Ft

Termékleírás: A különleges azurit-malachit köveket fűztük össze zoizittal, acháttal, és aranyló aurakvarccal. A  nyakláncot és a karkötőt acélsodronyra fűztük, és kapoccsal zártuk

Leírás

Kérésre a karkötő kapcsos változata helyett elkészítjük a gumidamilra fűzött változatot is.  A méretet úgy érdemes megadni, hogy szorosan körben megmérjük a csuklót, majd hozzáadunk annyit, amennyi a kényelmi bőséget biztosítja. Az így megállapított méretet kérem üzenetben küldje el. 

Azurit-malachit: Különleges drágakő, színe és szerkezetének rajzolata emelte a legszebbek közé.
Az ezotériában a sokféle használat közül kiemeljük a gennyesedések és gyulladások elleni használatot, erősíti a hasnyálmirigyet, segíti a salaktalanítást. Rándulások, sebek és hegek is gyorsabban gyógyulnak vele, lelki blokádokat old és segíti a szellemi fejlődést.

Zoizit-rubin: A zoizit ásványcsoport látványos tagja a zoizit kőzet rubinnal. A zöld színű kőzetben fekete mákszerű amfibolit ásványok is vannak, amitől népszerű lett, az a benne lévő átlátszatlan, világos vagy élénkpiros rubin. Lelőhelye , Tanzánia, miatt kevésbé ismert neve anyolit. Együttes megjelenésű darabjait csiszolva különleges színhatása miatt kedvelik, egyszerű csiszolású ékszerek készülnek belőle. Az ezotériában izületi gyulladásokra, koleszterincsökkentésre és regenerálódásra ajánlják, de szexuális problémák esetében is javasolják.

További információk

Ásványok

, ,

Szín

, ,