SpiritÉkszerek/Klasszikus stílusú karkötők/“Barna árnyalatok” karkötő

“Barna árnyalatok” karkötő

2 500 Ft

Termékleírás: Ennek a karkötőnek az a különlegessége, hogy  15 mm hosszú jáspisok fognak közre jáspis gyöngyöt, amit narancs színű aventurin tárcsákkal választottunk el.

Leírás

Méret általában 18 cm  de egyéb méretben is rendelhető. A méretet úgy érdemes megadni, hogy szorosan körben megmérjük a csuklót, majd hozzáadunk annyit, amennyi a kényelmi bőséget biztosítja. Az így megállapított méretet kérem üzenetben küldje el.  A karkötő 0.8 mm-es gumi damilra fűzött.

Narancs aventurin

Elsősorban a zöld színű aventurin az ismert, sárga változata is kapható. A zöld a benne levő fuchsit nevű ásványtól ilyen színű, ettől van zöldes, fémes csillogása.
Az ezotériában a bőrproblémák kezelésére használják.

Jáspis:

Gyógyhatások: allergia, fekélyek ellen; a bőr, epehólyag, erek, hólyag, ideg- és immunrendszer, szaglás, vesék támogatására

Pszichikai hatások: félelem, hallucináció, lelki érzékenység csökkentése; az álmok, együttérzés, életerő, megértés fokozása

Alap csakra feladata: Szabályozza az elemi életfenntartó energiákat, nemi ösztönöket, akaraterőnket, életerőnket. Gondolati síkon a gondolkodásmódot, életvitelt programozzák.

Az ezotériában a színe alapján tudják használni, a vörös színű a vérrel kapcsolatos problémák orvoslására, a sárga színűt az emésztéssel kapcsolatban használják, a zöldet a gyógyulás gyorsítására.

További információk

Ásványok

,

Szín

,