Csakra szett

7 500 Ft

Termékleírás: A csakra nyaklánc 8 mm-es golyókból van összefűzve a csakraközpontok sorrendje szerint alulról fölfelé haladva. A szakaszokat fém köztesek választják el egymástól, az alapásvány ónix. A sorrend tehát: jáspis, karneol, tigrisszem, aventurin, türkiz, szodalit és az ametiszt. Így megalkottunk egy kb. 50 cm-es láncot, amiben minden csakrakő megtalálható és még szép is.

Külön is megvásárolhatóak, valamint lehet mentesen (fém) is kérni.

Cikkszám: S0001 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A csakrák az ember energiamezőjében, étertestében található örvénylő és egymással is kommunikáló energiaközpontok. Találkozási pontok is egyben, amelyek a léthez tartozó tudatossági szintet tükrözik. Jelentésük a szanszkrit “cakra” (ejtsd csakra) szóból származik, melynek jelentése kerék, korong. Mindannyiunk bensejében hét, kerékhez hasonlatos csakra forog. Óramutató járásával megegyező, örvénylő vízhez hasonló mozgásuk biztosítja, hogy az energia a belsejükbe kerüljön környezetünkből.

Ha a forgási irány megváltozik és kifelé irányul, az energia a csakrákból kiáramlik. A forgási irányok váltakoznak, hogy az egyensúly a szervezetben megmaradjon. Egy jól működő csakra megtartja az energiát. Ha az energia a csakrákban nem marad meg tartósan, annak több oka lehet. Amikor túlterheltek, stresszesek, feszültek vagyunk, rossz gondolataink vannak, akkor a csakrákat érdemes időközönként feltölteni, harmonizálni, nehogy valamelyik alulműködése egy másik túlműködéséhez vezessen. Csakráink fejlődése összefügg életkorunkkal. Fogantatásunk pillanatától halálunkig mindig fejlődnek, alakulnak, attól függően, hogy mik a szükségleteink, és milyen a lelki állapotunk.

További információk

Ásványok

, , , , , ,

Érdekelhetnek még…

Go to Top