SpiritÉkszerek/Karkötők/Csavart karneol karkötő

Csavart karneol karkötő

3 000 Ft 2 250 Ft

Termékleírás: A Karneol népszerű ásványékszer anyag, a narancsvörös anyagot 10 mm-es csavart gyöngyé formázták, a bronz kiegészítővel és vörös jáspis köztesekkel igazi tekintet igéző karkötővé vált. Hétköznapi és elegáns öltözethez is kiváló választás.

Cikkszám: K0072 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Karneol

A jelenlét köve. Kettes csakra köve. Életszeretetre tanít. Felszabadítja az örömöt. A kreativitás, jólét, új ötletek köve. Az önbecsülés köve is, hiszen ráébreszt önnmagunk értékeire. Siker köve. Ügyeinkben, akár üzleti tevékenységeinkben kibontja bennünk a siker érzését, gondolatait. Genitáliák, impotencia, frigiditás, ízületi gyulladás, idegzsába, hát alsó része, keresztcsont gyógyító. Megállítja a vérzést. Aktiválja a véráramot.

Vörös jáspis

Ez a kő a kettes csakrába, a szívcsakrába, és a torok csakrába kapcsolódik be. A játékosság köve. Segít megérteni a konfliktusokat, hogy miért történik velem! Segít átlátni, megérteni, feldolgozni őket. Azt is segít megérteni miért azokkal az emberekkel keveredtem konfliktusba akikkel. A megértéseket feldolgozni és bölcsességgé párolni őket. Segít ez a kő kitágítani a horizontot, és a horizont felé elindulni. Felderíteni az ismeretlent, mely számomra mindig csak jó dolgokat hoz.

Nyugati csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Vízöntő

Kínai csillagjegy: Sárkány, Kígyó, Ló, Majom, Kakas, Tigris

Alapcsakra feladata: Szabályozza az elemi életfenntartó energiákat, nemi ösztönöket, akaraterőnket, életerőnket. Gondolati síkon a gondolkodásmódot, életvitelt programozzák.

Szakrál csakra feladata: Segítik a tápanyag felszívódást, emésztést, kiválasztást, megteremtik a teremtő inspirációt. Helyreállítják a jin-yang egyensúlyt, megszüntetik a szexuális zavarokat. Gondolati síkon kapcsolatainkra vannak hatással.

A torok csakra feladata: Itt képződik a kimondott szó, itt kerülnek kifejezésre az érzéseink. Itt szabályozódik, mit hogyan mondunk ki. A kimondott szó elindíthat mind építő mind romboló folyamatokat, nagyobb erővel bír, mint a gondolat.

Mérete: 17 cm.

A méretet úgy érdemes megadni, hogy szorosan körben megmérjük a csuklót, majd hozzáadunk annyit, amennyi a kényelmi bőséget biztosítja. Az így megállapított méretet kérem üzenetben küldje el.  A karkötő 0.8 mm-es gumi damilra fűzött.

További információk

Ásványok

,

Szín

,

Go to Top