SpiritÉkszerek/Karkötők/Fa achát karkötő aventurinnal

Fa achát karkötő aventurinnal

2 000 Ft 1 500 Ft

Termékleírás: Az achát család egyik legérdekesebb típusából sikerült megalkotni ezt a kis vidám karkötőt, aventurinnal és bronzzal kiegészítve.

Cikkszám: K0070 Kategória: Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

Faachát

Gazdaságot és bőséget hoz az élet minden területén. Segít, hogy a zűrzavaros időkben se billenjünk ki. A csakrákat összehangolja és együttes működésre készteti. Rávilágít önmagunk káoszára. Megadja a kitartás erejét. Gyógyítja az idegrendszert, az ereket, a keringési rendszert, csontozat elváltozásit. Fájdalomcsillapító. A növények gyógyítója is. A bőség köveként ismert, mert segít gondolatainkat a bőség gondolataivá váltani.

Aventurin

Önbecsülés köve, rámutat értékeimre, segít kibontani önmagamban a kreativitást. Egyensúlyt teremt tudattisztítással. Rámutat, mi van káromra, mit kell megszüntetnem, mire kell törekednem. A megvalósításban is segítségemre van. Empátia, megbocsátás köve. Bőrgyógyító, vérnyomás kiegyenlítő, csökkenti a koleszterint. Immunrendszer erősítő. Köszvény, pikkelysömör gyógyító. Gyulladás és allergia csökkentő. Szív és érrendszer gyógyító.

Csakra: szív csakra

Nyugati csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízöntő, Ikrek, Skorpió

Kínai csillagjegy: Kígyó, Bárány, Kakas, Patkány, Tigris, Ló, Disznó

A szív csakra feladata: Kapcsolatban van a csecsemőmirigy működésével. Lelki síkon az érzelmi kisugárzás központja, az érzelmek feldolgozásának, lelki tisztulásnak, harmóniának, békének, világszeretetnek a helye.

Méret: 17 cm

A méretet úgy érdemes megadni, hogy szorosan körben megmérjük a csuklót, majd hozzáadunk annyit, amennyi a kényelmi bőséget biztosítja. Az így megállapított méretet kérem üzenetben küldje el.  A karkötő 0.8 mm-es gumi damilra fűzött.

További információk

Ásványok

,

Szín

,

Érdekelhetnek még…

Go to Top