Fatima keze howlit karkötő

1 300 Ft

Termékleírás: A karkötő 8 mm átmérőjű természetes ásványgyöngyökből van fűzve, Fatima keze köztessel, és csillogó golyókkal díszítve.  A fém részek  általában vörösrézből készültek, ródium bevonattal lett anti-allergén hatásúvá alakítva.

Leírás

Méret általában 18 cm  de egyéb méretben is rendelhető. A méretet úgy érdemes megadni, hogy szorosan körben megmérjük a csuklót, majd hozzáadunk annyit, amennyi a kényelmi bőséget biztosítja. Az így megállapított méretet kérem üzenetben küldje el.  A karkötő 0.8 mm-es gumi damilra fűzött.

Howlit

A howlit támogatja az ítélőképességünket, erősíti az akaratot és a kitartást, ezzel együtt csökkenti a stresszszintünket.

Mivel fejleszti együttérzésünket mások iránt, így másokkal szemben nagyobb nyíltsággal, elfogadókészséggel tudunk fellépni.

A howlit szabályozza az anyagcserét, csökkenti a folyadékraktározást.súlyproblémákkal küzdők kövének tartják, mivel segíti a fogyást és a salaktalanítást. 

Szabályozza a savháztartást, segít gyomorégésbélzavarok és hányinger esetében.

Feloldja blokádjainkat, amelyek gátlásokat és komplexusokat okoznak.

Gyógyhatások: súlyproblémákkal küzdő emberek köve, segíti a fogyást és a tisztulást.

Pszichikai hatások: Segíti az akaratot és a kitartást testben és lélekben egyaránt.

Fatima keze: „védelmező kéz”, „Isten keze”

A “gonosz szem” hiedelem szerint a tehetős, szép, vagy más jó tulajdonságokkal bíró emberek irigységet váltanak ki másokból, akik akaratukon kívül megátkozzák őket. A magyar “szemmel verés” is erre utal. Így sok helyen szimbólumokat használnak, amelyek elhárítják a gonosz szemet, vagy visszaverik azt az átkozóra. Ilyen például a Fatima keze is: közel-keleti eredetű, általános védelmező jelkép.
Eredeti arab neve “Hamsa” ( =”ötszörös”). A nyugati kultúrában gyakrabban a Fatima keze elnevezést használják. (Fatima – Mohamed próféta lánya volt)

Azokon a területeken, ahol talizmánként használják a Fatima kezét, ott vagy általános védelmi szimbólumként (a “védelmező kéz”, “Isten keze”), vagy kifejezetten a gonosz szem ellen hordják ékszerként, festik ajtókra, ill. járművekre.

További információk

Ásványok

Szín