“Gréta” füli

2 300 Ft

Termékleírás : A gyönyörű 12 mm-es apatit gyöngyöt egy különleges formájú akasztóra tettük, így egy rendkívül attraktív fülit kaptunk.

Leírás

Apatit: Az ezotériában minden terület működését fokozza, javítja az étvágyat, az ellenálló képességet, az idegeket, serkenti a gyógyulást. Az apatit ásvány gyógyítja a csontokat, segíti a kalcium-felszívódást, s ezzel jótékonyan hat a porcokra, fogakra, csontokra. Javítja a csontsűrűséget, segíti az új sejtek fejlődését, sejtregenerációt, csonttöréseknél a gyorsabb gyógyulást. Javítja a kommunikációnkat, önkifejezésünket, nyugalmat biztosít viselőjének, enyhíti a szomorúságot és a haragot. Spirituális kő, segíti a meditációt, a médiumi képességeket, felébreszteni a kundaliní energiát, egyensúlyba hozni a fizikai, érzelmi és szellemi testet.

A torok csakra feladata: Itt képződik a kimondott szó, itt kerülnek kifejezésre az érzéseink. Itt szabályozódik, mit hogyan mondunk ki. A kimondott szó elindíthat mind építő mind romboló folyamatokat, nagyobb erővel bír, mint a gondolat.

További információk

Ásványok

Szín