“Gréta” szett

14 300 Ft

Termékleírás: Ha ránézünk erre az ékszerre a kékek tobzódását látjuk. Különböző méretű és formájú achát, apatit  alkotja, nem megfeledkezve a különleges fém alkatrészekről sem. A láncot acélsodronyra fűztük, és elegáns T kapoccsal zártuk.  Hossza kb.: 45 cm. Hozzáillő karkötőt és fülit is készítettünk.

Leírás

A karkötőt acélsodronyra fűztük és  kapoccsal záródik. Kérésre a kapcsos változat helyett elkészítjük a gumidamilra fűzött változatot is.  A méretet úgy érdemes megadni, hogy szorosan körben megmérjük a csuklót, majd hozzáadunk annyit, amennyi a kényelmi bőséget biztosítja. Az így megállapított méretet kérem üzenetben küldje el. 

Apatit: Az ezotériában minden terület működését fokozza, javítja az étvágyat, az ellenálló képességet, az idegeket, serkenti a gyógyulást. Az apatit ásvány gyógyítja a csontokat, segíti a kalcium-felszívódást, s ezzel jótékonyan hat a porcokra, fogakra, csontokra. Javítja a csontsűrűséget, segíti az új sejtek fejlődését, sejtregenerációt, csonttöréseknél a gyorsabb gyógyulást. Javítja a kommunikációnkat, önkifejezésünket, nyugalmat biztosít viselőjének, enyhíti a szomorúságot és a haragot. Spirituális kő, segíti a meditációt, a médiumi képességeket, felébreszteni a kundaliní energiát, egyensúlyba hozni a fizikai, érzelmi és szellemi testet.

A torok csakra feladata: Itt képződik a kimondott szó, itt kerülnek kifejezésre az érzéseink. Itt szabályozódik, mit hogyan mondunk ki. A kimondott szó elindíthat mind építő mind romboló folyamatokat, nagyobb erővel bír, mint a gondolat.

További információk

Ásványok

,

Szín