“Hella” nyaklánc

8 800 Ft

Termékleírás: Különböző méretű természetes édesvízi gyöngyöket fűztünk össze szürkés, kissé áttetsző iolit hasábokkal, fém tárcsákkal díszítettük, és így egy rendkívül hatásos, és attraktív nyakláncot kaptunk. A lánc rövid állású, kb. : 43-45 cm, és T kapoccsal záródik.

Leírás

Édesvízi gyöngy:

A tenyésztett gyöngy a gyöngytermő kagylók héján képződik egy kis irritáció hatására. A kereskedelemben kapható gyöngyök teljes 100 %-a tenyésztelepeken nevelt kagylók terméke, ezért minőségük a kagyló fajtájától és a ráhagyott időtől függő. Különbség van az édesvízi és a sós vízi gyöngyök formájában is.
Az édesvízi gyöngyök formája is lehet majdnem tökéletes gömb, de az nagyon ritka, ezért találkozunk teljesen szabálytalan formájú gyöngyökkel, valamint a felületük is kevésbé fényes, sokszor “derékszíjas”. A tenyésztett gyöngyök színe a fehér árnyalatai, a szürke árnyalatai, ritkábbak a barackszínű és lilás árnyalatok.

Iolit

Hatásai: Erőssé teszi a szervezetet, az egész auránkat hangolja. Jótékonyan hat a lázra, tüdőre és torokra. Segíti a kommunikációt a párkapcsolatokban és nyugtatja, tisztítja a gondolatainkat is.
A iolit energiával tölti fel az aurát, segít bekapcsolódni magasabb szintű spirituális szférába. Használják depresszió kezelésére és az idegrendszer kiegyensúlyozására. Védelmül viselték a rémálmok ellen. Az indigó szín az ősi hagyományok szerint segíti a szellemet, az összpontosítást, hogy kevésbé legyünk szétszórtak. Ez a kő elmélyíti a kapcsolatot a belső tudással. Méregtelenítő, regenerálja a májat és józanító hatással bír a káros szenvedélyek ellen. Csökkenti a test zsírraktárait. Hatásos légzőszervi problémák esetén. Fokozott működésre bírja a mirigyeket.

További információk

Ásványok

,

Szín

,