SpiritÉkszerek/Ezoterikus stílusú szettek/Jin-jang karkötő fülivel

Jin-jang karkötő fülivel

3 300 Ft

Termékleírás: A karkötőnél 8 mm-es fekete ónix és fehér kagylóhéj gyöngyöket fűztük össze, és a színátmenetnél strasszal díszítve egy rendkívül elegáns ékszert kaptunk, amit egy jin-jang lógóval tettük tökéletessé. A fém részek  általában vörösrézből készültek, ródium bevonattal lett anti-allergén hatásúvá alakítva. A füli hasonlóképpen készült.

Leírás

Karkötő méret általában 18 cm  de egyéb méretben is rendelhető. A méretet úgy érdemes megadni, hogy szorosan körben megmérjük a csuklót, majd hozzáadunk annyit, amennyi a kényelmi bőséget biztosítja. Az így megállapított méretet kérem üzenetben küldje el.  A karkötő 0.8 mm-es gumi damilra fűzött.

Hatása: Az egyensúlyt képviselő karkötő megóvja a viselőjét a hangulati kilengésektől, lelki egyensúlyt hoz neki. Yin és Yang: taoista jelkép, a kettősségén alapuló világszemlélet, mint fény-árnyék, jó-rossz, nő-férfi, stb. Megvilágítja a bennünk magunkban rejlő ellentéteket, s lehetővé teszi, hogy összhangba kerüljön a körülöttünk áramló, hullámzó erőkkel, sőt, bizonyos mértékig uralmat is nyerjünk felettük.

Ónix

Gyógyhatások: gyomorfekély, időjárás érzékenység ellen; a bőr, csontok, haj, hallás, idegek, körmök, lábak, lép, szemek, szív, térdek, vesék támogatására

Pszichikai hatások: apátia, félelem, hangulatingadozások, indulatok, negativitás, szenvedélyek, szomorúság ellen; a kapcsolatok, kiegyensúlyozottság, lelki érzékenység, tisztánlátás erősítésére.

Kagylóhéj:  A valódi gyöngyház-rétegű csigaházak és kagylóhéjak csiszolata, amelyek színe fehér, krémszínű, szürke és szivárványszínű is lehet. Az ezotériában nyálkahártya problémák, mandulagyulladás gyógyítására is használják.

További információk

Ásványok

,

Szín

,