SpiritÉkszerek/Karkötők/Karácsonyi karkötő

Karácsonyi karkötő

2 600 Ft 1 950 Ft

Termékleírás: A karácsonyi karkötőnk összetevői: piros jáde, fehér kagylóhéj, zöld aventurin, 1 piros és 1 zöld lámpagyönggyel tettük még ünnepivé. A karkötőt gumidamilra fűztük, és angyalszárnyakkal díszítettük.

Cikkszám: K0047 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Méret általában 18 cm  de egyéb méretben is rendelhető. A méretet úgy érdemes megadni, hogy szorosan körben megmérjük a csuklót, majd hozzáadunk annyit, amennyi a kényelmi bőséget biztosítja. Az így megállapított méretet kérem üzenetben küldje el.  A karkötő 0.8 mm-es gumi damilra fűzött.

Kagylóhéj: A valódi gyöngyház-rétegű csigaházak és kagylóhéjak csiszolata, amelyek színe fehér, krémszínű, szürke és szivárványszínű is lehet. Mivel a kagylók és csigák élőlények házai és vázai, egyre kevesebb van belőlük.
Az ezotériában nyálkahártya problémák, mandulagyulladás gyógyítására is használják.

Aventurin

Gyógyhatások: allergia, pszichoszomatikus betegségek ellen; a bőr, ideg- és izomrendszer, szemek támogatására

Pszichikai hatások: egyensúlyban tartás, félelem és szorongás oldása, függetlenség növelése, hangulatingadozások csökkentése

A szív csakra feladata: Kapcsolatban van a csecsemőmirigy működésével. Lelki síkon az érzelmi kisugárzás központja, az érzelmek feldolgozásának, lelki tisztulásnak, harmóniának, békének, világszeretetnek a helye.

További információk

Ásványok

, ,

Szín

, ,

Go to Top