“Kékség” karkötő

3 700 Ft

Termékleírás: A lápisz, az angelit és az achát gyöngyök különböző árnyalataiból fűztük ezt a tenger színeit idéző karkötőt.  A karkötőt gumidamilra fűztük.

Leírás

Méret általában 18 cm  de egyéb méretben is rendelhető. A méretet úgy érdemes megadni, hogy szorosan körben megmérjük a csuklót, majd hozzáadunk annyit, amennyi a kényelmi bőséget biztosítja. Az így megállapított méretet kérem üzenetben küldje el.  A karkötő 0.8 mm-es gumi damilra fűzött.

Achát: Szinte minden színárnyalatban előfordulhat. Ismertetőjele minden esetben szalagszerű rajzolata.

Gyógyhatása:
Elsősorban a tüdőre hat.Füstmérgezés esetén segít, hogy szervezetünk visszanyerje természetes egyensúlyát. Ha valaki szeretne felhagyni a dohányzással, jó hasznát veheti ennek a kőnek.
A botswanai achát javítja ezen kívül a sejtek regenerációs képességét, és hatással van a vérképzésre is.

A torok csakra feladata: Itt képződik a kimondott szó, itt kerülnek kifejezésre az érzéseink. Itt szabályozódik, mit hogyan mondunk ki. A kimondott szó elindíthat mind építő mind romboló folyamatokat, nagyobb erővel bír, mint a gondolat.

Angelit: a tudat egyik köve.A neve is azt sugallja, hogy lehetővé teszi a kapcsolatfelvételt az angyalokkal.Elősegíti a telepatikus kommunikációt, és képessé tesz a testen kívüli utazásokra. Rendkívül hatékony kő a gyógyítók számára, mert elmélyíti a ráhangolódást, erősíti az érzékelést és az angyalokkal való gyógyítást.Ha ráhangolódunk az angelit égkék színű kövének mennyei rezgéseire, tudatosan kapcsolatba léphetünk az angyalokkal.Az angelit belső békét, nyugalmat hoz életünkbe, és segít a mennyei birodalom fényeire hangolódni. Segít kapcsolatba lépni az egyetemes tudással és növeli a tudatot. Erősíti a médiumi képességeket és a telepatikus kapcsolattartást.Nagyon finom szinten az angelit egyensúlyba hozza a fizikai testet az égi világokkal.Segíti a kommunikációt, a kapcsolatépítést. Megkönnyíti a kapcsolatfelvételt az angyalokkal, és más szellemi segítőkkel. Nagy segítséget nyújt a belső harmónia, a külső és belső béke, egyensúly elérésében is. Nagyon jó hatással van depresszió esetén is, szinte simogatja a fáradt, szomorú lelket. Különösen ajánlott az angelit marokkő vagy az angelitből készült ékszer viselése azokon a napokon, amikor úgy érezzük, minden rosszul sül el. Mintha simogató kéz vigasztalna, olyan hatást fejt ki ez a kedves, szeretetteljes kő. Az angelit támogatást nyújt ahhoz, hogy megmondjuk a véleményünket, bármi is legyen az. Ugyancsak segít abban, hogy együtt érzőbbek és elfogadóbbak legyünk főleg azzal szemben, amin úgysem tudunk változtatni.

További információk

Ásványok

, ,

Szín

, ,