Krizokolla szett

5 500 Ft

Termékleírás: A különleges krizokolla 16 és 8 mm-es gyöngyeiből készítettük ezt a látványos nyakláncot amit érdekes fémalkatrészékkel díszítettünk. A lánc hossza kb. 45 cm +lánchosszabbító.
Karkötő: A különleges krizokolla 10 mm-es gyöngyeiből készítettük ezt a látványos karkötőt amit érdekes fémalkatrészékkel díszítettünk. A lánc hossza általában 18 cm +lánchosszabbító.

Leírás

A karkötőt acélsodronyra fűztük és  kapoccsal záródik. Kérésre a kapcsos változat helyett elkészítjük a gumidamilra fűzött változatot is.  A méretet úgy érdemes megadni, hogy szorosan körben megmérjük a csuklót, majd hozzáadunk annyit, amennyi a kényelmi bőséget biztosítja. Az így megállapított méretet kérem üzenetben küldje el. 

Krizokolla: Rendkívül színes, kékeszöldes árnyalatokban pompázó ásvány, helyenként fekete és vörös színek is láthatók rajta. Ritka, könnyen csiszolható nagyobb dísztárgyaknak, kisméretű ékszerek puhasága és könnyen törő állapota miatt ritkán készülnek belőle. Malachitos összenövése híres Eilati-kő néven. A mai nyersanyag Dél-Amerikából származik, inkább kékes árnyalatú.
Az ezotériában a színe miatt használják, tüdő és légzési panaszok, ízületi problémák, a haj állapotában javít, segíti az ellazulást.

A szív csakra feladata: Kapcsolatban van a csecsemőmirigy működésével. Lelki síkon az érzelmi kisugárzás központja, az érzelmek feldolgozásának, lelki tisztulásnak, harmóniának, békének, világszeretetnek a helye.

További információk

Ásványok

Szín