“Lia” szett

8 700 Ft

Termékleírás:  16 mm-es fehér és  piros henger formájú korall adja a nyaklánc fazonját, amit fehér kagylóhéjjal, és pirosra festett jádéval egészítettünk ki, és így egy rendkívül mutatós ékszert kaptunk. A lánc kb.: 43 cm hosszú, és virágmintás T kapoccsal záródik. Hozzáillő fülivel ajánljuk.

Leírás

Korall: Élő szervezetek által épített szilárd anyagok, amelyek két részre csoportosíthatók : lágy vagy szarukorallok ( fekete, arany korallok ) kemény vagy kőkorallok.  Az ékszeripar a kőkorallok közül a vöröses-narancsos színűeket dolgozza fel, nagyon híres a földközi-tengeri vagy olasz korallékszer. Az ezotériában vöröses színe miatt a vérrel kapcsolatos problémák kezelésére használják. Régebbi időkben az igazi korallokat a lázas állapot jelzésére is használták, mert az igazi korall némileg halványabb lett, ha a viselője belázasodott.

Alap csakra feladata: Szabályozza az elemi életfenntartó energiákat, nemi ösztönöket, akaraterőnket, életerőnket. Gondolati síkon a gondolkodásmódot, életvitelt programozzák.

További információk

Ásványok

, ,

Szín

,