SpiritÉkszerek/Karkötők/Lepidolit 6 mm-es karkötő

Lepidolit 6 mm-es karkötő

2 600 Ft

Termékleírás: A Lepidolit  jobb minőségű lilásrózsaszínű anyagából csiszolt, fényes 6 mm-es golyókból fűztünk karkötőt duplasoros gumira.

Cikkszám: K0002 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Méret általában 18 cm  de egyéb méretben is rendelhető. A méretet úgy érdemes megadni, hogy szorosan körben megmérjük a csuklót, majd hozzáadunk annyit, amennyi a kényelmi bőséget biztosítja. Az így megállapított méretet kérem üzenetben küldje el.  A karkötő 0.8 mm-es gumi damilra fűzött.

LEPIDOLIT: Lemezes szerkezetű csillámféle ásvány, gránitban található, de önálló tömeges előfordulása is van. Színe világos rózsaszín – lilásbarna is lehet. Színét lítium tartalmának köszönheti.
Gyógyhatások: elhatárol a lelki megterhelésektől, hatásos a félelmekkel és a haraggal szemben. Erősíti a bőr kötőszöveteit, használható bőrbetegségek kezelésére. Hormonrendszerre és a mirigyekre is hat, ideggyulladásokat enyhít. Javítja önfegyelmünket, aktiválja döntőképességünket.

A szív csakra feladata: Kapcsolatban van a csecsemőmirigy működésével. Lelki síkon az érzelmi kisugárzás központja, az érzelmek feldolgozásának, lelki tisztulásnak, harmóniának, békének, világszeretetnek a helye.

További információk

Ásványok

Szín

Go to Top