“Letti” szett

7 200 Ft

Termékleírás: 10 mm-es színezett jáde, csillogó 10 mm-es fazettált hematit, fém csövecskék, és hematit tárcsák alkotják ezt a különleges szettet,  A láncot egy szépen megmunkált medál díszít, és egy virágos T kapocs zár.  A nyaklánc rövid állású, kb.: 43-45 cm. A karkötő gumis. A szetthez egy lendületes füli tartozik.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Hematit: Magyar nevén vérkő, amit onnan kapott, hogy csiszolás közben a mosóvíz alvadtvér-piros színű lesz. Szinte csak csiszolva kapható, fémes fényű, fekete színű és nagy sűrűségű ásvány.
Magas vastartalma miatt a vérrel kapcsolatos problémák orvoslására használják, vérszegénység, vashiány, érproblémák kezelésére, májregenerálásra, sebek gyógyulására javasolják.

Jáde: Az ezotériában a jade erős hatással van a hólyag és a vese működésére, már a neve is ( közép-amerikai spanyol időszakból piedra de ijada =ágyékkő) innen származik, mert ágyékkő, mert vesebántalmak ellen használták. Segít a méreganyagok kiválasztásában, segít az elhízás ellen. Visszaadja belső békénket és nyugalmunkat.

Alapcsakra feladata: Szabályozza az elemi életfenntartó energiákat, nemi ösztönöket, akaraterőnket, életerőnket. Gondolati síkon a gondolkodásmódot, életvitelt programozzák.

További információk

Ásványok

,

Szín

,