SpiritÉkszerek/Nyakláncok/Medál óra – füstkvarc cseppel

Medál óra – füstkvarc cseppel

5 800 Ft

Termékleírás: csepp alakú fazettált füstkvarccal díszítettük a láncot. Hossza: 90 cm. A hosszan lógó medál tökéletes pulóver ékszer.

Cikkszám: L0037 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Igazán egyedi, nem készítettem 2 egyformát az órákból sem. Saját elképzelés alapján is rendelhető.

Az óramű egyszerű gombelemmel működik, a hátlapját le kell pattintani. Az óra a tetején a gombot benyomva nyílik ki, és ugyanazt a pici gombot kifelé húzva állítható be a pontos idő.  Lencsevédő fóliával együtt postázom. A kinyitott óra csak minta a termék óralapjáról, és nyitott állapotáról. T-kapoccsal záródik.

A lánc hossza: 90 cm, kérésre csökkenthető a lánc mérete.

Füst kvarc:

Ez a kő hegyikristály, mely radióaktív rétegen halad át megszületésekor. A kövek jolly jokere, minden energiarendszerre hatással van. Földelő és lehorgonyzó kő, nagyszerű ellenszere a stressznek. Javítja a depressziót, csillapítja a félelmet. Tisztítja a gyökércsakrát, enyhíti a rémálmokat. Csökkenti a kommunikációs nehézségeket, meditációhoz tisztítja az elmét. Fejfájás csillapító. Jótékony hatású az ivarszervekre, idegszövetre, izomszövetre, szívre. Erős görcsoldó. Szabályozza a test folyadék áramlását. Hormontermelést serkenti és erősíti a koncentrációt.  Kemoterápiás és sugarazást igénylő betegségek kitűnő orvosa. Has, csípő, lábbetegségek ellenszere, segíti az ásványi anyag felszívódást. Erősíti a kötőszövetet.

További információk

Szín

,

Ásványok

Érdekelhetnek még…

Go to Top