SpiritÉkszerek/Nyakláncok/Medál óra – ónix-szal

Medál óra – ónix-szal

5 200 Ft

Termékleírás: fazettált ettől csillogó ónix gyöngyöt használtunk a díszítéshez. Elegáns és finom megjelenés. A lánc hossza: 100 cm. A hosszan lógó medál tökéletes pulóver ékszer.

Cikkszám: L0025 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Igazán egyedi, nem készítettem 2 egyformát az órákból sem. Saját elképzelés alapján is rendelhető.

Az óramű egyszerű gombelemmel működik, a hátlapját le kell pattintani. Az óra a tetején a gombot benyomva nyílik ki, és ugyanazt a pici gombot kifelé húzva állítható be a pontos idő.  Lencsevédő fóliával együtt postázom. A kinyitott óra csak minta a termék óralapjáról, és nyitott állapotáról.

A lánc hossza: 100 cm, kérésre csökkenthető a lánc mérete.

Ónix

Gyógyhatások: gyomorfekély, időjárás érzékenység ellen; a bőr, csontok, haj, hallás, idegek, körmök, lábak, lép, szemek, szív, térdek, vesék támogatására

Pszichikai hatások: apátia, félelem, hangulatingadozások, indulatok, negativitás, szenvedélyek, szomorúság ellen; a kapcsolatok, kiegyensúlyozottság, lelki érzékenység, tisztánlátás erősítésére.

Az ónix minden csakrába kapcsolódik, de a legnagyobb hatást a gyökércsakrába, és a korona csakrába fejti ki. Segít átlátni, mi az a gondolatminta, és alacsony rezgésű érzelem, félelem, ami problémát okozza, és lezárja a haladás útját. Megértések sorozatán keresztül elvisz a vágyig, a változtatni akarásig.

További információk

Szín

,

Go to Top