SpiritÉkszerek/Nyakláncok/Medál óra – rózsakvarc virággal

Medál óra – rózsakvarc virággal

4 000 Ft

Termékleírás: rózsakvarc virágokat és apró bronz virágokat kapott a lánc. Hossza: 92 cm. A hosszan lógó medál tökéletes pulóver ékszer.

Cikkszám: L0036 Kategória: Címkék: , , , , , , ,

Leírás

Igazán egyedi, nem készítettem 2 egyformát az órákból sem. Saját elképzelés alapján is rendelhető.

Az óramű egyszerű gombelemmel működik, a hátlapját le kell pattintani. Az óra a tetején a gombot benyomva nyílik ki, és ugyanazt a pici gombot kifelé húzva állítható be a pontos idő.  Lencsevédő fóliával együtt postázom. A kinyitott óra csak minta a termék óralapjáról, és nyitott állapotáról.

A lánc hossza: 92 cm, kérésre csökkenthető a lánc mérete.

Rózsakvarc

A rózsakvarc a kettes csakrába, a szívcsakrába és a koronacsakrába kapcsolódik. Ez a kő a szív tükre. A szívet az önszeretetlenség, félelmek, bűntudat betegítik meg. Ennek folyamatát tárja fel. Ezen a folyamaton gyöngéden átvezet, és segít elhárítani az akadályokat. Kioldozni a félelmeket, és a bűntudatot megbocsátani. Végül gyógyítja a szív sebeit. A megbocsátásban felfakasztja szeretet, önszeretet áradását a könnyeket, melyek tisztára mossák lelket.

Gyógyhatások: alacsony vérnyomás, kimerültség, leukémia, nátha, potencia zavarok ellen; a máj, nemi szervek, termékenység, szív, tüdő, vastagbél, vérkeringés, vesék támogatására

Pszichikai hatások: kifejezőkészség, megbocsátás képessége, művészetek iránti fogékonyság, önbizalom növelése; szorongások csökkentése

A szív csakra feladata: Kapcsolatban van a csecsemőmirigy működésével. Lelki síkon az érzelmi kisugárzás központja, az érzelmek feldolgozásának, lelki tisztulásnak, harmóniának, békének, világszeretetnek a helye.

További információk

Szín

,

Ásványok

Érdekelhetnek még…

Go to Top