Ónix-gyöngy szett

11 600 Ft 8 600 Ft

Termékleírás: A csepp formájú Ónix gyöngyöket fűztem össze kisebb-nagyobb édesvízi tenyésztett gyönggyel, strasszal és fém köztesekkel díszítettem. Az eredmény egy rendkívül elegáns nyaklánc lett, amit sikerült megfejelni egy virággal díszített karabinerrel. A lánc hossza kb. 45 cm +lánchosszabbító. A hozzáillő karkötőt kapoccsal és lánchosszabbítóval láttam el, és a füli is biztonsági záras.

Leírás

Kérésre a karkötő kapcsos változata helyett elkészítjük a gumidamilra fűzött változatot is.  A méretet úgy érdemes megadni, hogy szorosan körben megmérjük a csuklót, majd hozzáadunk annyit, amennyi a kényelmi bőséget biztosítja. Az így megállapított méretet kérem üzenetben küldje el. 

Ónix

Gyógyhatások: gyomorfekély, időjárás érzékenység ellen; a bőr, csontok, haj, hallás, idegek, körmök, lábak, lép, szemek, szív, térdek, vesék támogatására

Pszichikai hatások: apátia, félelem, hangulatingadozások, indulatok, negativitás, szenvedélyek, szomorúság ellen; a kapcsolatok, kiegyensúlyozottság, lelki érzékenység, tisztánlátás erősítésére

Gyöngy

A valódi gyöngy ma már a tenyésztő telepekről kerül a feldolgozó üzemekbe, tenyésztett gyöngynek nevezik. Túlnyomórészt édesvízi gyöngyök.  A tenyésztett gyöngyök természetes színei fehér, rózsás, krémszínű, szürke és fekete. A gyöngyök formája rendkívül változatos, a legértékesebbek a tökéletes gömb alakúak.
Az ezotériában a gyöngyöt vérzési zavarok esetén, mészhiányos betegségekre is használják. Hat a szellemi kimerültség ellen, segíti az egyéni érési folyamatokat.

További információk

Ásványok

,

Szín

,