SpiritÉkszerek/Karkötők/“Rodi” karkötő

“Rodi” karkötő

2 400 Ft

Termékleírás:  Az unakit és a rodonit 10 mm- es gyöngyeit  különleges fém köztessel fűztük össze így egy rendkívül dekoratív karkötőt kaptunk. Méret általában 18 cm  de egyéb méretben is rendelhető.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Méret általában 18 cm  de egyéb méretben is rendelhető. A méretet úgy érdemes megadni, hogy szorosan körben megmérjük a csuklót, majd hozzáadunk annyit, amennyi a kényelmi bőséget biztosítja. Az így megállapított méretet kérem üzenetben küldje el.  A karkötő 0.8 mm-es gumi damilra fűzött.

Gyógyhatása:
Elsősorban a tüdőre hat. Füstmérgezés esetén segít, hogy szervezetünk visszanyerje természetes egyensúlyát. Ha valaki szeretne felhagyni a dohányzással, jó hasznát veheti ennek a kőnek.

Unakit (epidot):

Meggyorsíja a betegség utáni lábadozást. Rezgésével segíti a szervezet öngyógyítását. Erősíti az immunrendszert. Javítja a belek, máj, tüdő működését. Serkenti a bőr és hajnövekedést.

Rodonit:

Ezt az ásványt a mangántartalom teszi széppé és érdekessé a drágakövek között. Erősebb rózsaszín színébe alkalmanként fekete mangán-oxid erek rakódtak, ez növelheti az esztétikai hatását a belőle csiszolt ékszereknek és dísztárgyaknak. Egyszerűen kezelhető ásvány, nem igényel komoly kezelést, saválló. Az ezotériában komoly felhasználása van az autoimmun betegségekkel, a genetikus betegségekkel és a csontritkulással szemben is. Harmonizálja a szívcsakrát, megszünteti a félelmeket és bátorságot ad használójának.

A szívcsakra feladata: Kapcsolatban van a csecsemőmirigy működésével. Lelki síkon az érzelmi kisugárzás központja, az érzelmek feldolgozása.

Go to Top