SpiritÉkszerek/Karkötők/Rodokrozit- gyöngyház karkötő

Rodokrozit- gyöngyház karkötő

4 500 Ft 3 375 Ft

Termékleírás: A gyönyörű ovális rodokrozit gyöngyöket gyöngyház elemekkel fűztük össze amit hegyikristály tárcsákkal  díszítettük, és így egy végtelenül elegáns ékszert kaptunk.

Cikkszám: K0037 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Méret általában 18 cm  de egyéb méretben is rendelhető. A méretet úgy érdemes megadni, hogy szorosan körben megmérjük a csuklót, majd hozzáadunk annyit, amennyi a kényelmi bőséget biztosítja. Az így megállapított méretet kérem üzenetben küldje el.  A karkötő 0.8 mm-es gumi damilra fűzött.

Rodokrozit:  Színe miatt kapta a nevét, a rózsaszín, málna-piros színe kedveltté tette a kövek között. A színe miatt a szerelmesek, a szeretők és a jó barátok köve,elősegíti a barátság és a szeretet kialakulását és fejlődését. A legszebb darabjai sávos – csíkos rajzolatúak, nagyobb darabokban csiszolják esztétikus ékszereknek és dísztárgyaknak. Színét a mangántartalmának köszönheti mint a rózsakvarc, de hozzá képest rendkívül igényes, enyhén savas helyzetben a fényes felülete meg mattul, felmaródik ! A legszebb feldolgozható anyagok Argentínából származnak, igen drága ékszerek és dísztárgyak készülnek belőle.

Az ezotériában a szívcsakra köve, a félelmek elűzésére is használják, emlékezet erősítésére és az alkotó gondolkodásra javasolják.

További információk

Ásványok

, ,

Szín

, ,

Go to Top