SpiritÉkszerek/Attraktív stílusú szettek/Rózsakvarc-füstkvarc szett

Rózsakvarc-füstkvarc szett

11 500 Ft 9 500 Ft

Termékleírás: Különböző méretű (6 mm- 15 mm) és felületű gyöngyökből fűztem ezt a  szettet. Rózsakvarc-füstkvarc és néhány fém és hematit díszíti, ami egy rendkívül elegáns darabot eredményezett  A  láncot nyakban gyönyörű tulipánt mintázó kapocs zárja. Hossza kb: 45 cm.  A karkötő kapoccsal záródik.

Leírás

Kérésre a karkötő kapcsos változata helyett elkészítjük a gumidamilra fűzött változatot is.  A méretet úgy érdemes megadni, hogy szorosan körben megmérjük a csuklót, majd hozzáadunk annyit, amennyi a kényelmi bőséget biztosítja. Az így megállapított méretet kérem üzenetben küldje el. 

Rózsakvarc

Gyógyhatások: alacsony vérnyomás, kimerültség, leukémia, nátha, potencia zavarok ellen; a máj, nemi szervek, termékenység, szív, tüdő, vastagbél, vérkeringés, vesék támogatására

Pszichikai hatások: kifejezőkészség, megbocsátás képessége, művészetek iránti fogékonyság, önbizalom növelése; szorongások csökkentése

A szív csakra feladata: Kapcsolatban van a csecsemőmirigy működésével. Lelki síkon az érzelmi kisugárzás központja, az érzelmek feldolgozásának, lelki tisztulásnak, harmóniának, békének, világszeretetnek a helye.

További információk

Ásványok

,

Szín

,