Rózsaopál szett

6 400 Ft

Termékleírás: Egy szépen csiszolt kb. 3 cm-es rózsaopált fűztünk össze kékes színű morganit gyönggyel, és attraktív fém köztessel díszítettük. Fémalkatrészékkel felszerelt hengerbőrre akasztottuk. Karkötő: Az akvamarin-morganit szabálytalan gyöngyeiből fűztük ezt a gumis karkötőt, amit látványos fém köztesekkel díszítettünk. Füli: A csodás rózsaszín rózsaopál gyöngyöt  fűztük össze világoskék morganittal,  érdekes fém alkatrészekkel, és készítettünk belőlük akasztós fülbevalót. A fémalkatrészek anti-allergén fémek. A füli magassága kb. 4 cm .

Leírás

Rózsaopál: 

Feltételezett hatásai:  A rózsaopál élénkíti a kreativitást és a légzőszervekre jótékonyan hat. Nemcsak érzelmileg, de szervileg is a szívhez kapcsolódik. Vértisztító hatású. Segíti a vesék működését. A rózsaopál a rózsakvarchoz hasonlóan a szerelem bevonzására és megtartására van hatással.

A középkorban nagy természetfeletti erőt tulajdonítottak neki. A rózsaopál segít az ellazulásban, megnyugvásban és a könnyedségben, valamint a jó társaság bevonzásában.

Az ezotériában az opálok a légzésre és légutakra vannak jó hatással, hatnak a félelmekre, a depresszióra, a szorongásokra is. Élénkítik a képzeletet és a kreativitást.

Morganit:

A morganit lítium- és mangántartalma miatt kapja lazacos, rózsaszínes árnyalatát. Az ásványékszerek híres anyaga az Akvamarin és annak rózsaszínű változata a Morganit.  A kék, kékeszöld és zöld színek az Akvamarin golyói, a halvány rózsaszín, rózsaszín, sárgás és narancsos színek a Morganit golyói.

Főként idegrendszeri panaszok orvoslására alkalmazzák. Csillapítja a munkaszenvedélyt, illetve enyhíti a következtében kialakult tüneteket: a szív- és hátfájást, valamint az impotenciát. Növeli a felelősségérzetet. Lelki egyensúlyt segíti, szívpanaszok esetén is használatos – talán nem meglepő, hogy a szívcsakra egyik ásványa. A szerelem és szexualitás kövének is tartják.

További információk

Ásványok

,

Szín

,