SpiritÉkszerek/Nyakláncok/Sólyomszem dupla soros nyaklánc

Sólyomszem dupla soros nyaklánc

8 500 Ft

Termékleírás: 8 mm-es fazettált sólyomszem gyöngyöket színben vele harmonizáló üveggyöngyökkel díszítettük. Kicsit sötét kék, kicsit fekete, kicsit csillogó, de minden esetre elegáns megjelenést kölcsönöz a különleges színével és formájával.

Cikkszám: L0043 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Sólyomszem

A sólyomszem színe kék, kékes – fekete, kékes – szürke, átlátszatlan. sólyomszem a tigrisszemmel együtt fordul elő, de a tigrisszem színét úgy kapta, hogy a kvarc az előzetesen létező krokidolit rostjai közé beépült és az anyagban levő vasat oxidálta. A sólyomszemnél ezzel ellentétben nem következett be a vas oxidáció.

A sólyomszem elsősorban raktároz. Felvesz minden felesleges energiát, így minden területen alkalmazható, ahol túlteng az energia. Emiatt csak rövid ideig szabad használnunk!

Gyógyhatása

A sólyomszem nevéből is kitűnik, hogy ez a kő hatással van a szemre, valamint a fej egész területére. Használhatjuk minden szemproblémára, illetve a szem túlerőltetéséből eredő fejfájás kezelésére. Lelki síkon is kapcsolatban áll a szemmel. Képessé tesz a szellemi áttekintésre, távolságot tartva az eseményektől. Segít, hogy a zaklatott helyzetekben megőrizzük nyugalmunkat, higgadtságunkat, ne veszítsük el rálátásunkat. Ilyen módon a stresszes helyzetekkel is könnyebben elbánunk.

További információk

Ásványok

Szín

,

Go to Top