Szerelem fluorit karkötő

1 900 Ft

Termékleírás: A karkötő 6 és 8  mm átmérőjű természetes ásványgyöngyökből van fűzve 8 mm-es gyöngyök között ovális formájú fém alkatrészekkel díszítve.   A fém részek  általában vörösrézből készültek, ródium bevonattal lett anti-allergén hatásúvá alakítva

Leírás

Méret általában 18 cm  de egyéb méretben is rendelhető. A méretet úgy érdemes megadni, hogy szorosan körben megmérjük a csuklót, majd hozzáadunk annyit, amennyi a kényelmi bőséget biztosítja. Az így megállapított méretet kérem üzenetben küldje el.  A karkötő 0.8 mm-es gumi damilra fűzött.

Fluorit

Lelki szinten igen erős védelmet nyújt, elsősorban a kívülről érkező negatív, támadó energiák és gondolatok ellen.

A fluorit olyan emberek számára javasolt, akik igyekeznek a valóság magasabb szintjeivel kapcsolatot teremteni. Támogatja a lelki előrelépést és fejlődést.

A fluoritot a “zsenik kövének”  nevezik, kiváló szellemi szintű hatásai végett. Javítja az összpontosító, elemző képességetgyorsítja a gondolkodást és mindezek mellett az intuíciót is növeli.

Csontozat betegségeire, Ízületi gyulladás ellen, Légzési panaszok,

Gyógyhatások: gyulladások, influenza, ízületi gyulladások, vírusfertőzések ellen; a csontváz, életerő, fülek, máj, nyálkahártya, tüdő támogatására

Pszichikai hatások: félelmek és szorongások oldása, szexuális problémák javítása

További információk

Ásványok

Szín

,