SpiritÉkszerek/Karkötők/Szerelem tigrisszem karkötő

Szerelem tigrisszem karkötő

1 500 Ft 1 125 Ft

Termékleírás: A karkötő 6 és 8  mm átmérőjű természetes ásványgyöngyökből van fűzve 8 mm-es gyöngyök között ovális formájú fém alkatrészekkel díszítve.   A fém részek  általában vörösrézből készültek, ródium bevonattal lett anti-allergén hatásúvá alakítva

Cikkszám: K0051 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Méret általában 18 cm  de egyéb méretben is rendelhető. A méretet úgy érdemes megadni, hogy szorosan körben megmérjük a csuklót, majd hozzáadunk annyit, amennyi a kényelmi bőséget biztosítja. Az így megállapított méretet kérem üzenetben küldje el.  A karkötő 0.8 mm-es gumi damilra fűzött.

Tigrisszem

Gyógyhatások: Erősíti a légutakat és a tüdőt, ízületekre és a csontozatra jó hatással van.  Javítja a koncentrálóképességet, döntési képességet aktiválja.

Pszichikai hatások: A bizalom és megértés képességének fejlesztésére használják.

A köldök csakra feladata: Kapcsolatban vannak a hasnyálmiriggyel, a májjal, az anyagcsere-folyamatokkal. Itt történik a vegetatív idegrendszer irányítása. Gondolati síkon itt van az érzelmi sugárzások befogadásának és kibocsátásának központja – ezen a csakrán keresztül érzékeljük intuitívan, hogy mások milyen kapcsolatban állnak velünk. Itt ered a Felsőbb Én.

További információk

Ásványok

Szín

Go to Top